Baby och Jag

Heeej!älskar dig
Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, jag har varigt lite dålig med
det den senaste tiden jag vet.
Men så är det i bland man kan inte alltid vara en som skriver varje dag..!!
Men men i Onsdags så hamnade då lilla jag på sjukhuset, fick kraftigt ont i magen åkte ut akut till sjukhuset, det första dom gjorde när jag kom dit va att pumpa mig full med morfin eftersom att jag hade så sjukt ont att jag svimmade av smärta, men men sen va det in på CT buk så rönkade dom då hela magen på mig men det vissade inte något speciellt, sen va det gynekolog undersökning vilket heller inte vissade något sen så tog dom blod prov på mig vilket då vissade mycket.
Det slutade med att jag fick veta att jag hade infektioner i bukspotskörtlen, fråga mig fan inte vad det är för det har jag ingen aning om, men magen e svullen så man skulle fna kuinna tro att jag är i femte månaden eller något( vilket jag inte är) hhahah, men men baby va med mig hela natten på sjukhuset, lämmnade inte min sida en ända gång...!! Tack för att du fanns där älskling, älskar dig som fan.,..!

Sen i fredags så va det dags för baby och mig att fira vår en månads dag...!
Vi gick och åt, sen gick vi på bio, sen gick vi och spelade lite biljard, Fick världens finaste present av baby, fick ett halsband med matchande örhängen i silver, riktigt fina va dom, älskar dom..!
Sen Träffade vi fia en liten stund..!! Sen på kvällen fick jag svinigt ont i magen igen, vilket gjorde då att jag svimmade igen...!! Men det blev inget sjukhuset eftersom att jag har smärtstillande hemma nu!!!
Men har fortfrande ont ju..!!
 
Sen i lördags åkte mamma, zazza, fia jag och min baby och grillade skit kul hade vi:)
Sen på kvällen där så va jag och baby ute en liten stund...
Vi gick och bowlade, jag fick 1 strike, men baby vann som vanligt:P hahah
Men vi hade kul..!!

Sen i går så va jag oich baby ute lite det var inget så, sen åkte han hem så jatg och min älskade syster gick och hyrde film, så jag har nannat hos henne i natt, skola blev det inte idag, och antagligen inte i morron i heller, det beror på hur jag mår...!!




baby jag vill att du ska veta att jag älskar dig så sjukt mycket, du är mitt allt, mitt liv min kärlek mitt allt..!!
Ingen har någonsin fått mig att känna eller må så som du får mig att känna...!!
Jag älskar dig, vet inte vad jag hade gjoirt utan dig min älskling..:!!

Men men ska sluta nu!!!

Hejdå!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!