Ohhhhh äntligen går mitt liv framåt i den riktning som jag vill :)

Jag är så lycklig att jag hade kunnat spricka ... allt har varigt kaos i flera månader nu... Lilleman är konstant dålig, jag har missat sjukt mycket skola p.g.a det .. Nu äntligen har dom börjat en utredning på milio och misstänker att han har periodisk feber syndrom... 
Jag har kommit i kapp mig i skolan någorlunda, får extra lektioner i januari för att ta igen det sista.. 2a februari börjar jag på intensiv tempo i skolan och nu till the big thing :) 

JAG HSR FÅTT EN LÄGENHET :):):):) Är så lycklig att jag hade kunnat spricka :) 
Förstahands kontrakt på en 3a på 89m2 ... HELLL YEAH.. Idag skrev jag på hyres kontraktet och 16 februari flyttar jag :) ohh ska bli så jävla nice och få allt fixat :) examen är på g, milio utreds, lägenhet livet går helt klart i rätt riktning :) 

Och ja jag vet bloggen ser ut som kaos har faktiskt inte haft tid till att fixa den... Men mamma åker till Turkiet nu den 28onde och då får jag mer tid ska rå designa bloggen då en gång för alla så den är fix och färdig :) så slipper jag tänka på det sen hehe :) 

Nej nu ska jag försöka Nanna lite mycket att fixa i morgon och sen är det jul afton :) thihi längtar tills lilleman ska få öppna sina julklappar :) 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!