Kjesarsnitts möte!!

Jahap då Batman på möte i Lund angående kjesarsnittet !! Fick allting förklarat för mig och jag fick svar på alla mina frågor, kanske inte riktigt som svaren jag hade hoppats på men jag förstod dom iallafall :)

Så den 13onde ska jag skriva in mig på bb för att sen åka hem över helgen och komma tillbaka på måndagen den 17onde för att göra snittet !!

Tyvärr så måste jag och Lilleman vara separerade i ett par timmar efter snittet för dom vill att jag ska ligga på ett speciellt uppvak i några timmar efter snittet för att hålla koll på min ep och se till så att jag inte får anfall eller så!!

Så under den tiden är mamma med Lilleman på BB !!
Gillar inte alls att jag måste vara ifrån honom dom första timmarna av hans liv
Men jag förstår varför men det är ändå något som sitter och tar på mig väldigt mycket psykiskt !!
Men ja jag har i allafall valt ut kläderna som mamma ska sätta på honom och så !!

Så ja jag får väl bara stå ut helt enkelt !! Sen beroende på hur ont jag har efter snittet så får jag och Lilleman flytta över till patient hotellet och sedan åka hem !! Så ca 4 dagar tror läkaren att jag kommer vara på sjukhuset men det är väldigt individuellt också allt beror på hur ont jag har !! Vissa åker hem dagen efter andra är kvar i 1 vecka !! Men jag hoppas ju självklart på att få åka hem så snabbt som möjligt !!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!